Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/05/09 ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στη λαίκή αγορά (ΖΕΦΥΡΟΣ)


Φέρε ότι δε χρησιμοποιείς…

Πάρε ότι χρειάζεσαι…
(ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού, συσκευές.. κτλ)
ΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΣΠΙΤΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ Ή ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/5/09 19:04

    Ρε Σαμιωτάκη,

    Εσύ που είσαι και προό δημοσιογράφος δεν σου ήρθε ποτέ να ρωτήσεις στον ΕΟΤ πως διάολο δίνουν άδεια λειτουργίας σε ξενοδοχεία που καταπατούν τον αιγιαλό, που έχουν υπερβεί τον αριθμό των δωματίων που προβλέπει η άδειά τους, που δεν τηρούν αποστάσεις από την δημόσια οδό, που δεν διαθέτουν τους προβλεπόμενους κοινόχρηστους χώρους και άλλα πολλά?

    Περνούσα σήμερα από το Φαληράκι και δεν μπορούσα να χωνέψω πως τους αφήνουν να χτίζουν καταφανέστατα παράνομα και να καταστρέφουν το περιβάλλον, μόνο και μόνο για τα κονομίσουν κάποιοι αχόρταγοι.

    Δες το θέμα του ΕΟΤ. Κάποιοι εκεί έχουν γίνει πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.