Κυριακή, Μαΐου 17, 2009

Φοιτητομάγαζα και φοιτητοπατέρες


Μεταπράτες ληγμένων πολιτικών υποπροϊόντων!
Εξειδικευμένα καταστήματα μεταπώλησης παρωχημένων ιδεών!
Πολύχρωμα μαγαζάκια προώθησης των άνωθεν εντολών.
Φερέφωνα ενός πολιτικού συστήματος που καταρρέει.
Φατρίες παρωπιδοφορούντων νέο-γέρων χωρίς καμιά ελπίδα και προοπτική.
Μελλοντικοί κληρονόμοι ενός φαύλου καθεστώτος.
Άβουλοι θεατές ενός κλειστού κοινοβουλίου.
Άξιοι συνεχιστές κάθε ένδοξης κομπίνας, πανάξιοι διάδοχοι κάθε κουμπάρου, αρχιλαμόγιου και απατεώνα που καταχράστηκε δημόσιο πλούτο.
Βολικά κατασκευάσματα μαζικής παραγωγής, τέλεια προϊόντα, πιστοί υπηρέτες των αφεντάδων τους.
Αυτές είναι οι ηγεσίες των φοιτητικών παρατάξεων κυρίως αυτών που "πρόσκεινται" δηλαδή ταυτίζονται με τα μεγάλα κόμματα κυβερνητικής προοπτικής.
Αυτές είναι οι μεγάλες φοιτητικές παρατάξεις στα χρώματα του μπλε και του πράσινου που βαδίζουν παράλληλα με αυτούς που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 35 χρόνια.
Αυτές είναι δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία ( που δεν έχει σε τίποτα άλλο να ελπίζει παρά σους νέους της) οι μεγάλες φοιτητικές παρατάξεις που σκοτώνουν το όνειρο, την ελπίδα, την προοπτική νέων, μεσόκοπων και γέρων.
Αυτές είναι οι φοιτητικές παρατάξεις!!! Αυτές και τίποτα περισσότερο.
Δυστυχώς για όλους μας!!!
Διαφορετικά η αμφισβήτηση, ο αγώνας, η διαμαρτυρία, η μαζική πάλη, η επανάσταση θα είχε ήδη ξεκινήσει από τα πανεπιστήμια μας!!!

Αφιερωμένο σε όλους τους ανένταχτους φοιτητές, στις αυτόνομες ομάδες, στους αμφισβητίες του πολιτικο-φοιτητικού κατεστημένου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/5/09 05:42

    γεγονός είναι πως βλέποντας στα τελεβίζια τους φοιτητές των δύο μεγάλων κομμάτων , αυτά τα μπουλούκια χαζοβιόλιδων ανοραμάτιστων μελλοντολογικά απολίτιστων πολιτών σε πιάνει η καρδιά σου, χειρότερο οπαδιλίκι μετά τούτου δεν είναι παρά το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ όπως εδώ τα αντιαισθητικά και μόνο στη μονοσύμφωνη προφορά τους αρχικά των ΔΑΣΠ ΔΦΚΠ κ ΠΑΣΑΠ . Τέτοιοι φοιτητές που ανήκουν σε τέτοιες φοιτ.παρατάξεις ήτε δεν μπορούν να απολέσουν τον παιδικό μιμητισμό τους ως άτομα, αντιγράφοντας τη λογική του βολέματος των μεγαλυτέρων τους, ήτε ταυτίζονται μοιραία με το άβουλο πλήθος, ανίκανο να υψώσει κριτική σκέψη και να κατανοήσει που ευρίσκεται και τι κρίμα, ευρίσκεται στον υποτιθέμενο ναό της κριτικής σκέψης που έτσι μόνο ναός είναι όπου απουσιάζει και η κριτική αλλά και η ελεύθερη η αντικειμενική σκέψη .
    Ο άλλος, η άλλη σου λέει αφού μαι ΠΑΟ στα αθλητικά θα είναι και κάτι τοις ανάλογο και στα πολιτικά.. άιντες άιντες τώρα να περιμένεις χαΐρι από τέτοιας λογής άτομα.. πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα ας μην είμαστε μηδενιστές .
    Γεγονός πάντως είναι πως προκαλεί θλίψη νεαροί φοιτητές να υποδέχονται ώς κομματόσκυλα και πλήθος του Καβάφη θλιβερό, τον Βαλτοπεδινό Βoυλγαρ@κη λόγου χάρη και να τον επευφημούν φωνάζοντας χαϊδευτικά συνθήματα στύλ Γ γερά γερά γηπέδου στις συγκεντρώσεις, άραγε γιατί ;
    Να σκέφτεται κάνείς ή να μήνστην ίδια τάξη !?

    # Όξω η Βανδή και τα σκυλάδικα από τα πανεπιστήμια :P !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.