Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2007

ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ


Η πιάτσα δεν συγχωρεί !!
Άχρηστο σε ανεβάζει, ανίκανο σε κατεβάζει.
Στην πιάτσα η φήμη του άσχετου και η "βρώμα" του λαμόγιου σε παίρνει και σε σηκώνει και σε ξερνά από την αγορά. Σε πραγματικές συνθήκες αυτό μπορεί να συμβεί μέσα σε λίγους μήνες. Σ συνθήκες εικονικής πολιτικής πραγματικότητας μπορεί να περάσουν και δεκαετίες μέχρι να κλείσεις το μαγαζί.
Αυτό ακριβώς συνέβη με την Ολυμπιακή, με τον εθνικό μας αερομεταφορέα. Με ένα κομμάτι του εθνικού μας πλούτου δηλαδή.
Το παραδώσαμε σε άσχετους, ανίκανους, ύποπτους και προφανώς επικίνδυνους διαχειριστές και να τα αποτελέσματα.
Οι πρασινογάλαζοι ρουσφετολόγοι, ο πολιτικός συρφετός των πλιατσικολόγων της εκάστοτε εξουσίας παρέλαβε το καλύτερο μαγαζί της χώρας, ανέλαβε να διαχειριστεί μονοπωλιακά τις αερομεταφορές στην Ελλάδα και έχασε την κούρσα τρέχοντας χωρίς αντίπαλο!!!
Η πολιτική "ανωμαλία" σε όλο της το μεγαλείο!!! "Πασοκάνθρωποι" του Ανδρέα και του Σημίτη και "γαλάζιες βδέλλες του Μητσοτάκη και του Καραμανλή ικανοποίησαν τις πιο άρρωστες ορέξεις τους στο σώμα της δύσμοιρης Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Έφαγαν, διόρισαν, χάρισαν, ταξίδεψαν παντού δωρεάν, δημιούργησαν την ιπτάμενη εκλογική πελατεία, ήπιαν και την τελευταία σταγόνα από το αίμα της προκλητικά λαμπερής "Ολυμπιακής Κυρίας" την οποία παρέδωσε στους αχόρταγους πολιτικούς πριν από δεκαετίες ο Ωνάσης.
Και όπως συνήθως συμβαίνει οι χορτάτοι και ικανοποιημένοι βιαστές της εθνικής μας κληρονομιάς αντί, αφού κόρεσαν το άρρωστο πάθος τους να αποκαταστήσουν την κακοποιημένη Ολυμπιακή την πετούν στο δρόμο υποκρινόμενοι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το έγκλημα το οποίο έλαβε χώρα σε κοινή θέα.
Και ενώ όλος ο κόσμος γνωρίζει τους πραγματικούς ενόχους αυτοί προχωρούν σε μία ακόμα πιο εντυπωσιακή ενέργεια αποκαλύπτοντας μεγαλειωδώς την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους.
Προκλητικά και αναίσχυντα έστω και για τα μάτια του κόσμου δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να σώσουν έστω και την τελευταία στιγμή μέρος της εθνικής μας περιουσίας, την καλύτερη στη χώρα αεροπορική εταιρεία και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Όχι δεν επιχειρείται κάτι τέτοιο.
Δεν γίνεται προσπάθεια για μια εταιρεία μικρότερη ίσως πιο ευέλικτη, πιο σύγχρονη, στην οποία δεν θα διορίζεται ο κάθε τυχάρπαστος, την οποία δεν θα μανατζάρει ο κολλητός του εκάστοτε Πρωθυπουργού αλλά κάποιος που ξέρει την δουλειά.
Δεν θέλει κανείς μια κρατική εταιρεία με την οποία δεν θα ταξιδεύει δωρεάν ο βουλευτής, ο κουμπάρος, ι εργαζόμενοι της, όλοι οι κολλητοί τους και μαζί με αυτούς και ψηφοφόροι των κομμάτων κάθε τέσσερα χρόνια. Κανείς δεν θέλει μια υγιή κρατική εταιρεία που θα εξυπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού γιατί πολύ απλά αυτά τα συμφέροντα δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά τους συμφέροντα και τις "βρώμικες ορέξεις" τους.
Τα μεγαλόπνοο όραμα των εκλεγμένων παρακαλώ διαχειριστών της δικής μας εθνικής περιουσίας, των υπερασπιστών των συμφερόντων του ελληνικού κράτους περιορίζεται στο λουκέτο και στην δημιουργία, άκουσον άκουσον, μιας άλλης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας!!!
Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά ραχούλες… και σεις Καστελλοριζοί, Καλύμνιοι, Κασιώτες, Αστυπαλίτες… , έχετε γεια ακρίτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.