Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κω για θέματα Υγείας


Το Πνευματικό κέντρο Δήμου Κω
σε συνεργασία με τη Λουκία Ρικάκη παρουσιάζουν το
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κω για θέματα Υγείας
1-6 Σεπτεμβρίου 2010
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΛΜΟΣ 99,5 FM
Η υγεία είναι ο βαθμός ελευθέριας με τον οποίον βιώνουμε στη ζωή μας.
Η υγεία δεν οριοθετείται αποκλειστικά από την απουσία της ασθένειας, αλλά από τον τρόπο το σεβασμό με τον οποίον συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι στον εαυτό μας και τους γύρω μας..

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κω ,Ιπποκράτης για θέματα Υγείας, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Λουκίας Ρικάκη και των συνεργατών της την οποία υιοθέτησε γενναιόδωρα ο Δήμος Κω για τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Τόπου Συνάντησης, στη γενέτειρα του Ιπποκράτη, μελών της ιατρικής κοινότητας, καλλιτεχνών και του κοινού γύρω από την Υγεία και τη πρόληψη.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κω θα πραγματοποιηθεί 1-6 Σεπτεμβρίου 2010 στις αίθουσες του Δημοτικού Κινηματογράφου Ορφέας , και στον θερινό κινηματογράφο Ορφέα , στη πόλη της Κω.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ως σήμερα στον κόσμο Διεθνές Θεματικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο θα εστιάζει στα θέματα υγείας και αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική Ελληνική πρωτοβουλία, η οποία μάλιστα ξεκινά από την περιφέρεια με πρωτοβουλία ενός Δήμου. Αυτή η πρωτοβουλία μεταξύ άλλων υπογραμμίζει τη διεθνική σημασία κινήσεων που ξεκινούν από τοπικό επίπεδο και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό μοντέλο αποκεντρωμένης πολιτιστικής ανάπτυξης για τη χώρα.


http://www.healthfilmfestival.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/8/10 23:09

    Ναι καλά τα Φεστιβάλ αλλά να μη ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας που ζούν και διαβιούν στα Δωδεκάνησα κάτω απο άθλιες συνθήκες.
    Άστεγος, αόπορος, με σοβαρά προβλήματα υγείας και με παιδί στο Σαν Φρατζίσκο της Ρόδου!
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ !
    ΔΕΙΤΕ : http://vimeo.com/14486387

    Ν Τ Ρ Ο Π Η 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.