Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2009

Στην ΣεμνοΤαπεινοχώρα …


Μια μυθική παραλίγο χώρα…
Μία χώρα του Παρα…πέντε, της Παραοικονομίας, της Παραπαιδείας, του Παραδικαστικού, του Παρεκκλησιαστικού, της Παρα-υγείας, της Παραπρωθυπουργίας, του Παρασκηνίου.
Μία μυθική παραλίγο χώρα… Μία χώρα των παραλίγο υπεύθυνων πολιτών και των διακεκριμένων ανεύθυνων ηγετών.
Έξι μεγάλους κύκλους φεγγαριών. Τόσους έχουν μετρήσει οι υπήκοοι της μυθικής ΣεμνοΤαπεινοΧώρας με ηγεμόνα τον ΜέγαΑνηψιό τον Ανεπάγγελτο.
Με τα φεγγάρια μετρούν την ηγεμονία στην παραλίγο χώρα οι ιθαγενείς αφού ο ήλιος ανήκει στον αντίπαλο και άσπονδο εχθρό του ηγεμόνα, τον Πρίγκηπα του Δαχτυλιδιού, τον υιό, τον ποδηλάτη.
Έξι ολόγιομοι μεγάλοι κύκλοι φεγγαριών για τον Μέγα Ανιψιό αλλά και για ένα πλήθος από δυναστείες που ήκμασαν και παρήκμασαν, άνθισαν και μαράθηκαν κατά την διάρκεια της ηγεμονίας του ανεπάγγελτου.
Στο φεγγαρόφωτο της πρώτης εποχής έκαναν την εμφάνιση τους οι Σεμνοί και Ταπεινοί για να ακολουθήσουν οι Μεταρρυθμιστές.
Γρήγορα αυτοί έδωσαν την θέση τους στους Πακιστανοφάγους και τους υποκλοπείς.
Πριν γεμίσει το επόμενο φεγγάρι κυριάρχησαν οι Ομολογόητες μια κλειστή φράξια κουμπάρων. Συνεργάστηκαν με διοικητές και ΤραπεζοΚαρεκλοκένταυρους πήραν όλο το χρυσό της χώρας και προφήτεψαν ότι αργότερα θα έβαζαν στο χέρι και χρυσά νομίσματα της παραλίγο χώρας αξίας 28 δις.
Την σφραγίδα τους στην ΣεμνοΤαπεινοχώρα άφησαν και οι δυναστείες των Νόμιμων και Ηθικών αλλά και των Εραστών με τάσεις όμως αυτοκτονίας.
Προς το τέλος της ηγεμονίας του Μέγα Ανιψιού, κυριάρχησε η πανίσχυρη δυναστεία των Βατοπεδινών δολοπλοκώντας με τους λεγόμενους γιούς των Ταχυδρόμων.
Υπήρξαν και άλλες δυναστείες των Κουφών, των Ποιητών, των Αμυνόμενων, των Καραγκιοζοανταρτών, των Ανεξαρτητοποιηθέντων, των Δελφίνων και άλλων.
Τα τέρμινα περνούσαν τα φεγγάρια διαδέχονταν το ένα το άλλο και ξαφνικά - για να πληρωθεί και η προφητεία του Μέγα Αρχιερέα, της Δεισιδαιμονίας και της Γκαντεμιάς, (απομεινάρι της δυναστείας των Αποστατών) - η κακιά μάγισσα κτύπησε την πόρτα της Μυθικής παραλίγο χώρας, της ΣεμνοΤαπεινοχώρας.
Η απαίσια φρικτή, κακάσχημη, διεθνής οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα του παλατιού.
Αγουροξυπνημένος ο Ηγεμόνας, ο Μέγας Ανιψιός αναφώνησε: Υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα;
Φωτιές άναψαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Οι Δυναστείες και ο ανεπάγγελτος θυμήθηκαν ξαφνικά ότι η ΣεμνοΤαπεινοχώρα κατοικείται από μερικά εκατομμύρια μικρά απαίσια στρουμφάκια που… πεινάνε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.