Κυριακή, Μαρτίου 23, 2008

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, με μία κίνηση απελπισίας, αποφάσισε να δώσει λύση στα χρονίζοντα προβλήματα του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου ευρισκόμενο σε απόγνωση ομόφωνα ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου προκειμένου να στρέψει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας στα πραγματικά προβλήματα γιατρών, νοσηλευτών και ασθενών.

Έτσι αποφασίστηκε η αλλαγή της ονομασίας του Νοσοκομείου από "Νοσοκομείο Ανδρέας Παπανδρέου" σε "Νεοδημοκράτιον Νοσηλευτικό Ίδρυμα" ενώ υπάρχουν σκέψεις και για εναλλακτικές ονομασίες όπως "Νοσοκομείο Νατάσας Καραμανλή" ή ακόμα και "Ιδιωτική Κλινική Δημήτρης Αβραμόπουλος".
.
.
Ανώνυμος είπε...
Πολύ ωραίο σχόλιο.Οι βουλευτές του τόπου μας τι κάνουν για αυτό; Ειδικά οι κυβερνητικοί βουλευτές τι κάνουν;
.
.
Ανώνυμος είπε...
Μετά την ΔΕΗ,ΟΤΕ,λιμάνια,παιδεία πρέπει να ξέρετε ότι ακολουθεί το ΕΣΥ.Και δυστυχώς δεν το έχουμε ακόμη καταλάβει.Όσο για τους βουλευτές,ξέρουν να παιρνουν τηλέφωνα για να κανονίζουν αποσπάσεις. ΠΑΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/08 09:16

    Πολύ ωραίο σχόλιο.Οι βουλευτές του τόπου μας τι κάνουν για αυτό; Ειδικά οι κυβερνητικοί βουλευτές τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/08 21:27

    Μετά την ΔΕΗ,ΟΤΕ,λιμάνια,παιδεία πρέπει να ξέρετε ότι ακολουθεί το ΕΣΥ.Και δυστυχώς δεν το έχουμε ακόμη καταλάβει.Όσο για τους βουλευτές,ξέρουν να παιρνουν τηλέφωνα για να κανονίζουν αποσπάσεις.ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.