Κυριακή, Μαρτίου 23, 2008

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


Αν είσαι Έλληνας βουλευτής ή βουλευτίνα.
Αν έχεις ορκιστεί στο Ευαγγέλιο να υπηρετείς το Σύνταγμα, την Δημοκρατία και τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη.
Αν θεωρείς, πιστεύεις, διαπιστώνεις ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ολόκληρο ή μέρος αυτού πάει κόντρα σε κάποιο από τα παραπάνω.
Αν παρόλα αυτά τα υπερψηφίζεις προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον από το συμφέρον του πολίτη.
Αν έχεις μάλιστα δημοσιοποιήσει αυτή την διαφωνία σου στα μέσα ενημέρωσης.
Τότε δεν είσαι τίποτα παραπάνω από επίορκος, εφιάλτης και προδότης !!!
.
.
Ο/Η dimgr είπε...
Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο. Πότε λειτούργησε πραγματικά ο κοινοβουλευτισμός και η ανεξαρτησία της γνώμης του βουλευτή στην Ελλάδα, για να λειτουργήσει και τώρα; Πότε προτάχθηκε το συμφέρον της χώρας από το συμφέρον του κόμματος και τις "καρέκλες";
Ως μέλος της νέας γενιάς, μετά την μεταπολίτευση, δηλώνω την απογοήτευσή μου για τα πολιτικά δρώμενα.
Το Σύνταγμα όσον αφορά στα κοινοβουλευτικά ζητήματα, είναι μόνο στα χαρτιά.Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι διαφωνώ ή συμφωνώ με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, αλλά αναφέρονται αποκλειστικά στην ουσία του κοινοβουλευτισμού και εν τέλει της δημοκρατίας στη χώρα μας.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο. Πότε λειτούργησε πραγματικά ο κοινοβουλευτισμός και η ανεξαρτησία της γνώμης του βουλευτή στην Ελλάδα, για να λειτουργήσει και τώρα; Πότε προτάχθηκε το συμφέρον της χώρας από το συμφέρον του κόμματος και τις "καρέκλες"; Ως μέλος της νέας γενιάς, μετά την μεταπολίτευση, δηλώνω την απογοήτευσή μου για τα πολιτικά δρώμενα. Το Σύνταγμα όσον αφορά στα κοινοβουλευτικά ζητήματα, είναι μόνο στα χαρτιά.

    Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι διαφωνώ ή συμφωνώ με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, αλλά αναφέρονται αποκλειστικά στην ουσία του κοινοβουλευτισμού και εν τέλει της δημοκρατίας στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.