Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2008

ΣΣΣΣ…… ΗΣΥΧΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ …. ΖΩΑ!!!!Το ελαφάκι, το λαγουδάκι, η αλεπού, η χελωνίτσα, η κουκουβάγια, ο κότσιφας, το σπουργιτάκι, η σαυρούλα, η αραχνούλα, η ορχιδέα, η μαργαρίτα και όλα τα ζώα, τα πτηνά, τα ερπετά, τα έντομα, τα δέντρα και φυτά του δάσους των Λαέρμων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του 3ου ορεινού, δασικού, μηχανοκίνητου, μουσικού φεστιβάλ των ντεσιμπέλ του πλαστικού και της μπριζόλας γιατί και φέτος προτίμησαν το σπίτι μας, το δάσος μας, για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση τους.
Θέλουμε παράλληλα να ζητήσουμε συγνώμη γιατί δεν ξενυχτήσαμε μαζί τους αλλά ξέρετε είμαστε σε περίοδο αναπαραγωγής.
Συγνώμη επίσης που δεν δοκιμάσαμε λίγο από τις μπριζόλες, τα σουβλάκια και τα άλλα εδέσματα αλλά ξέρετε… περί ορέξεως…

Συγνώμη που δεν οδηγήσαμε τα 4Χ4 και τις μηχανές ανωμάλου δρόμου αλλά εμείς τα ζωάκια του δάσους δεν έχουμε δίπλωμα οδήγησης.

Χίλια συγνώμη που δεν τραγουδήσαμε μαζί σας αλλά εμείς ακούμε άλλα τραγούδια. Τα κελάρυσμα του νερού, το θρόϊσμα των φύλλων, το τιτίβισμα των πουλιών, τον ήχο του ανέμου ανάμεσα στα κλαδιά των δέντρων.

Ευχαριστούμε που δεν βάλατε φωτιά στο δάσος και συγνώμη που δεν καπνίσαμε μαζί σας και δεν καταναλώσαμε αλκοόλ γιατί μετά… πώς θα βρίσκαμε το δρόμο για την φωλιά μας;

Ευχαριστούμε για όλα και κυρίως ευχαριστούμε τον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Νομάρχη Δωδ/σου, τον Δήμαρχο Λινδίων και τον Δήμαρχο της Νότιας Ρόδου που και φέτος προτίμησαν το δάσος μας!!!
Εμείς τους υποσχόμαστε ότι σύντομα θα διοργανώσουμε το 1ο πεδινό φεστιβάλ ζώων, πτηνών και φυτών του δάσους και τους πληροφορούμε ότι έχουμε επιλέξει ως χώρο διοργάνωσης την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι του σπιτιού τους. Ελπίζουμε ότι δεν θα ενοχλήσουμε κανέναν!!!
Με εκτίμηση
Το ελάφι DAMA-DAMA και η παρέα του.
.
.
.
Ο Γιωργος Παστρικος είπε...
Πολύ καλό

O pap είπε...
Μπράβο! Και να γνωρίζουν κάποιοι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα.Όσο και να χρειαστεί
Θόδωρος είπε...
Φίλε, μεγάλη η στραβωμάρα μου και το κείμενο δεν το είχα διαβάσει τόσες μέρες...ΑΨΟΓΟ !!!!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο!Και να γνωρίζουν κάποιοι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα.Όσο και να χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θόδωρος5/3/08 10:25

    Φίλε, μεγάλη η στραβωμάρα μου και το κείμενο δεν το είχα διαβάσει τόσες μέρες...
    ΑΨΟΓΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.