Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2007

Τα ″Ματωμένα Χώματα″ της Νέας Διακυβέρνησης


Η συγγραφή του νέου βιβλίου ρουσφετολογικών ρυθμίσεων έγινε από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Κύριο Αλογοσκούφη και του επιτελείς του και 24 μόλις ώρες πριν κλείσει η Βουλή κατατέθηκε ως φόρος τιμής στην καμένη ράχη της χώρας. Περιλαμβάνει πλήθος χαριστικών ρυθμίσεων, φωτογραφικών διατάξεων, βολεύει τους ημέτερους και βοηθά να βάλουν στην τσέπη τους κάποιοι μπόλικα ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού που λέγεται προϋπολογισμός.
Οι εξουσίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Δημοκρατία μας έκαναν και πάλι το θαύμα τους λειτουργώντας απίστευτα αντιδημοκρατικά.

Η νομοθετική εξουσία δηλαδή οι Βουλευτές αποφάσισαν να περάσουν με το Νομοσχέδιο νέες αυξήσεις στις αποζημιώσεις τους (τις ονομάζουν εξομάλυνση επιδόματος). Η Δικαστική Εξουσία παραχώρησε αναδρομικά στους Δικαστές τα οποία ενέκριναν οι άλλες δύο, η εκτελεστική και η νομοθετική (Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο).
Επιδόθηκαν όλοι για μια ακόμα φορά σε λουκούλλεια γεύματα τρώγοντας με χρυσές μασέλες, τακτοποιώντας τα δικά τους παιδιά και ψηφίζοντας νομοσχέδια υποτίθεται για τις συντάξεις του δημοσίου χαρίζοντας ψίχουλα στο λαό και το παντεσπάνι στους Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων, Βουλής, Περιφερειών κλπ. οι οποίοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με μόλις 8 χρόνια υπηρεσίας.
Την ίδια στιγμή οι κάθε λογής Αλογομούρηδες, κοτζαμπάσηδες του κρατικού μηχανισμού, τα εκάστοτε παχύδερμα της εξουσίας μετατρέπουν τον πολίτη σε εισπράκτορα αποδείξεων με στόχο να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους που αυτοί οι ίδιοι προηγουμένως έχουν αδειάσει.

Βέβαια υπάρχει και δώρο για ανυποψίαστο πολίτη-γρανάζι του συστήματος. Εκπτωτικό κουπόνι για την φορολογική του δήλωση!!

Καλό μήνα και … καλά ψώνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.