Τρίτη, Ιουλίου 31, 2007

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ″ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ″


ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Μια ″αδέσποτη πόλη″ … ″αδέσποτοι νόμοι″ …ανύπαρκτοι θεματοφύλακες και θύματα πολλά θύματα!!! Θύματα της αδιαφορίας, των λάθος προτεραιοτήτων, της άγνοιας, της ανικανότητας, της αναποτελεσματικότητας, του ωχαδερφισμού.
Θύματα της ″σκύλας πολιτείας″ και της ″Χάρυβδης κοινωνίας″.
Θύματα οι γονείς, θύματα και τα παιδιά. Κυρίως αυτά. Χρεωμένα με τα λάθη των ″σοφών″, ″ώριμων″ και ″κατασταλαγμένων″ υποτίθεται ενηλίκων διαμορφωτών της κοινωνίας.
Ενήλικες κατ’ευφημισμόν που διαφεντεύουν, κουμαντάρουν, οργανώνουν την ζωή μας.
Ενήλικες ανίκανοι ακόμα και τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη να μαζέψουν. Παντελώς αθώα και αδέσποτα τα ιερά ″αγελαδόσκυλα″ σε τούτη την πόλη, αγανακτισμένα από την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους ανθρώπους ρίχνουν και καμιά δαγκωνιά που και που αλλά συνήθως σε λάθος ανθρώπους. Οι αγελάδες στην Ινδία, τα σκυλιά στη Ρόδο. Κάθε πόλη, κάθε χώρα και με το ιερό ζώο της.
Αδέσποτοι γονείς, αδέσποτοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, αδέσποτοι ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων, αδέσποτα παιδιά. Ένας μεθυστικός συνδυασμός που στέλνει στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παιδιά από 14 έως 17 ετών. Ναι, τα αδέσποτα, χαμένα, μοναχικά παιδιά μας.
Αδέσποτη αστυνομία, αδέσποτη τροχαία, αδέσποτη δημοτική αστυνομία, αδέσποτα μηχανάκια, αδέσποτες εξατμίσεις, αδέσποτες κόντρες, αδέσποτοι αναβάτες χωρίς κράνη, αδέσποτος και ο θάνατος καιροφυλακτεί στην διασταύρωση, στην κόντρα, στο αίμα των απροστάτευτων νεαρών παιδιών που το αίμα τους βράζει.
Αδέσποτα και τα νούμερα των αδέσποτων νεκρών θυμάτων της ασφάλτου. Αβάσταχτος ο πόνος, ατέλειωτος ο θρήνος.
Αδέσποτες διαφημιστικές πινακίδες στημένες παντού παράνομα προβάλουν με ιδανικό τρόπο την ηθελημένη ανικανότητα των αδέσποτων τοπικών μας αρχόντων. Αδέσποτες ψεύτικες δηλώσεις, μαγκιές χωρίς αντίκρισμα, οι υποσχέσεις για απομάκρυνση τους.
Αδέσποτοι εργάτες εισαγωγής καταφθάνουν από αδέσποτα πρακτορεία-φαντάσματα για να δουλέψουν με αδέσποτους μισθούς που φθάνουν μέχρι και τα 490 ευρώ το μήνα!!! Κάποιοι από αυτούς θα χάσουν την ζωή τους πέφτοντας από αδέσποτες σκαλωσιές που στήθηκαν με αδέσποτα μέτρα ασφαλείας.
Αδέσποτοι ″φοιτητές″ τουριστικών σχολών έρχονται και αυτοί αδεσπότως οργανωμένα να εκπαιδευτούν υποτίθεται σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Αδέσποτο δουλεμπόριο δηλαδή που δεν κοστίζει πάνω από 400 ευρώ το μήνα. Αδέσποτοι άνθρωποι θύματα της κρεατομηχανής του καπιταλισμού και των συμπληγάδων του καταναλωτισμού.
Αδέσποτα κέρδη βουτηγμένα στο αίμα των δικό μας και των παιδιών μας.
Αδέσποτοι και εμείς και ανήμποροι στεκόμαστε ακίνητοι, παγωμένοι, παγιδευμένοι στην κινούμενη άμμο της εμπορευματοποίησης των πάντων γνωρίζοντας ότι με οποιαδήποτε κίνηση βουλιάζουμε ακόμη περισσότερο.


Κάποιος …κάτι…μια βοήθεια…πνιγόμαστε ρε παιδιά!!!


Ο αδέσποτος προστάτης ″Θεός αγελαδόσκυλος″ της πόλης ας μας σώσει επιτέλους!!!″″″″″″″″

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.