Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2007

ΣΙΓΑ Τ’ ΑΥΓΑ … ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !!!




Μάθαμε ότι η Μαρίγια, η νικήτρια της Γιουροβίζιον, ψάχνει σπίτι στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κόβει βόλτες με το μηχανάκι του Ψωμιάδη (όπως λέμε το απόλυτο αρσενικό)!
Δεν μάθαμε όμως τι στο καλό συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Πώς είναι δυνατόν ένας λαός με τόσες θυσίες για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, να τρώει τις ίδιες του τις σάρκες σε έναν αιματηρό, κτηνώδη και απίστευτα σκληρό εμφύλιο πόλεμο. Ποιος και γιατί θέλει τα αδέλφια και τους συντρόφους στην Παλαιστίνη να σκοτώνονται μεταξύ τους;
Μάθαμε ότι ο Ψωμιάδης μετακινείται με δίκυκλο χωρίς ποτέ να φορά κράνος. Μάθαμε επίσης και για την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Μεταφορών ΚουΛιάπη στο μείζον αυτό εθνικό ζήτημα. Ο Κος Λιάπης μάλωσε τον Κο Ψωμιάδη και οι δύο μαζί γελούσαν εις βάρος του ελληνικού λαού που τρώει (νομίζουν) κουτόχορτο.
Δεν μάθαμε βέβαια (πέρασε στα πολύ ψιλά των ΜΜΕ) ότι η CIA δικάζεται ερήμην στην Ιταλία για απαγωγές. Φυσικά και δεν μάθαμε τι γίνεται στην Ελλάδα με το δικό μας σκάνδαλο των απαγωγών των Πακιστανών. Φαντάζομαι … η έρευνα … συνεχίζεται!!!
Μάθαμε και μαθαίνουμε κάθε μέρα τι ακριβώς λέει ο Καρατζαφέρης, πότε τρώει, πότε έχει λόξυγκα, πότε πάει στην τουαλέτα και τι γνώμη έχουν για όλα αυτά τα σημαντικά και οι άλλοι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων σε αυτή τη χώρα της αβάσταχτης πολιτικής ελαφρότητας. Αυτός ο θίασος των πολιτικών που έχει ανεβάσει με ιδιαίτερη επιτυχία την απίστευτη παράσταση ″Καρατζαφεριάζουσες″. Δεν μάθαμε και ούτε θα μάθουμε ποτέ πόσα κεφάλια άνοιξαν οι αστυνομικοί στις διαδηλώσεις στην Γερμανία κατά την διάρκεια της συνάντησης των οκτώ πλουσιότερων χωρών, της περίφημης G8.
Δεν μάθαμε (ποιος να μας το πει αλήθεια;) ότι δικαστής στις ΗΠΑ καταδικάζει με απόφαση του αυτούς που βασανίζουν 15χρονα παιδιά στο Γκουαντάναμο. Παιδιά που κατηγορούνται για τρομοκρατία και κρατούνται παράνομα.
Μάθαμε ακριβώς και με όλες τις λεπτομέρειες την ανατομία του εντέρου του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Πληροφορηθήκαμε για την φλεγμονή και την στένωση, για το ηθικό και το κουράγιο του σεβασμιώτατου. Για την επέμβαση και τις επισκέψεις συμπαράστασης από πολιτικούς, κληρικούς, οικονομικούς παράγοντες. (Άραγε γιατί δεν τον επισκέπτονται συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφοι, μουσικοί, πανεπιστημιακοί, μαθητές, φοιτητές, αγρότες, εργάτες, κλπ.;).
Δεν μάθαμε ότι η νέα διοίκηση της ΔΕΗ ετοιμάζει σύνδεση των λογαριασμών που πληρώνουμε με τις τιμές του πετρελαίου. Δηλαδή, αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου; Αυξάνεται και το ποσό που θα πληρώνουμε στη ΔΕΗ!
Την ίδια στιγμή κάποιοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην πληροφορηθούμε ότι ο μισθός του προέδρου της ΔΕΗ κ. Αθανασόπουλου είναι 300 χιλιάδες ευρώ!!!! το χρόνο και του αντιπροέδρου μόνο… 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο (αυτός είναι φτωχαδάκι!!!!)
Μάθαμε και το μάθαμε καλά ότι κάποιοι ″κονόμησαν″ χοντρά σε αυτή την υπόθεση των δομημένων ομολόγων. Μάθαμε επίσης ότι τελικά τα σπασμένα εμείς θα τα πληρώσουμε, οι φορολογούμενοι, από τα ταμεία του ανοιχτοχέρη, τσίφτη και καραμπουζουκλή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κου Αλογοσκούφη.
Δεν μάθαμε βέβαια για τα όργια της JP MORGAN στην Αμερική και την ανάμειξη της στο μεγάλο σκάνδαλο της ENRON. Δεν μάθαμε για τον διακανονισμό της ″αγίας″ JP MORGAN, ύψους 4,5 δις δολαρίων με την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Δεν μάθαμε ποτέ και ο Μπους δεν έστειλε την JP MORGAN στην δικαιοσύνη και ούτε θα μάθουμε γιατί δεν την στέλνει στον εισαγγελέα και ο δικός Πρωθυπουργός ο Κος Καραμανλής.
Μάθαμε βέβαια και όλες τις λεπτομέρειες για τον φονικό μύκητα στο Αττικό ο οποίος όμως δεν σκότωσε κανένα. Ξαφνικά μας προέκυψαν και άλλα φονικά μικρόβια, βεβαίως όλα σε δημόσια νοσοκομεία!!!
Βέβαια δεν μάθαμε ποτέ πόσα ήταν αυτή την εβδομάδα τα θύματα των ″φονικών ελλείψεων″ σε προσωπικό των νοσοκομείων όλης της χώρας. (Ευτυχώς θα προσληφθούν αγροφύλακες!!!). Και βέβαια δεν πρόκειται να μάθουμε πόσους ″πελάτες ασθενείς″ κέρδισαν τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του ″φοβερού μύκητα″ οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά νοσοκομεία! Καλά κέρδη βρε παιδιά!!!

Α!!! και να μην ξεχάσω! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! Γιατί ως γνωστόν ο υπεύθυνα κοιμισμένος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.