Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2006

ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ


Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τα έβαλαν όλοι με τον Έλληνα Χουντίνι, τον εθνικό μάγο Λαμάρ-Αλογοσκούφη.
Στο κάτω κάτω αυτό επιβάλλει ο καλώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Ο Υπουργός της Εθνικής μαγικής Οικονομίας έδωσε μια καταπληκτική παράσταση εξαφανίζοντας την εθνική φτώχεια και μιζέρια μας και εμφανίζοντας ως δια μαγείας το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας αυξημένο κατά 25%.
Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που στην Αθήνα έδινε παραστάσεις ο βασικός του ανταγωνιστής και διεθνούς φήμης μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.
Την ίδια στιγμή μικρότερης εμβέλειας μάγοι άνδρες και γυναίκες, εμφανίζονται ανά την επικράτεια προσπαθώντας να μαγέψουν το κοινό τους. Χαρακτηριστική περίπτωση ο γνωστός σαρακατσάνος μάγος με τα γυαλιά που συνήθως υπογράφει ως Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Σε μια πραγματικά εκπληκτική παράσταση που έδωσε στην ήπειρο επιχείρησε να εξαφανίσει το σταυρό από τις βουλευτικές εκλογές και τον κομματικό συνδικαλισμό από τον δημόσιο τομέα. Το ενθουσιώδες ακροατήριο του καταχειροκρότησε την φιλότιμη προσπάθεια του δελφίνου-μάγου γνωστού και ως καλαμπουρτζή.
Αυτή όμως που πραγματικά έκοψε την ανάσα του πλήθους που την παρακολουθούσε είναι η μάγισσα ΦΑΝΗ που ως δια μαγείας εμφανίζεται και ως ΠΑΛΗ αλλά και ως ΠΕΤΡΑΛΙΑ.
Σε μια μοναδική επίδειξη ικανοτήτων απογείωσε κυριολεκτικά τον Τουρισμό στην χώρα μας βάζοντας ως στόχο με επίσημες δηλώσεις της αύξηση κατά 30% της τουριστικής κίνησης μέσα στο 2007. Και η μαγεία συνεχίζεται…παντού σε αυτή τη χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.