Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


Ακούστε να δείτε γιατί τα έχω πάρει.

Τσιρίζετε σαν τις τρελές επειδή λέει η έδρα της Διοίκησης δεν γίνεται στη Ρόδο !

Διαλέξτε λοιπόν τι από όλα είστε :

Α. Ηλίθιοι

Β. Επικίνδυνοι

Γ. Παρτάκηδες

Δ. Όλα τα παραπάνω

Γιατί μόνο ένας ηλίθιος δεν πιάνει πρώτα να διαβάσει πως η έδρα της Διοίκησης που λέτε αφορά το Νότιο και το Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες.

Γιατί μόνο ένας επικίνδυνος για τον τόπο (εννοώ την Ελλάδα στο σύνολο της) ή ένας παρτάκιας σκέφτεται πως για να βάλει μια ταμπέλα σε ένα κτήριο για να περηφανευτεί για το «κατόπιν ενεργειών μου» ζητά την έδρα στη Ρόδο με το επιχείρημα «Πως θα πηγαίνει ο κάτοικος του Καστελορίζου στον Πειραιά» και δεν ρωτά πως θα έρχεται ο κάτοικος της Μυτιλήνης ή της Πάρου στη Ρόδο.

Γιατί (όταν για τους ίδιους πρακτικούς λόγους) δημιουργήθηκε η έδρα της ΔΥΠΕ στον Πειραιά δεν βγάλατε κιχ ;

Γιατί ήταν απόλυτα λογικό και δεν πούλαγε.

Συν το ότι δεν δημιουργούσε μπάχαλο, πράγμα που πολύ το θέλετε έτσι για να δημιουργείτε θέμα επειδή ο Καλλικράτης θα αφήσει πολλούς από εσάς άνεργους.

Γιατί μόνο κάποιος που έχει όλα τα παραπάνω δεν καταλαβαίνει πως οι βασικές αρμοδιότητες της Γενικής Διοίκησης είναι διοικητικές και ελεγκτικές. Ούτε μοιράζει χρήματα, ούτε αποφασίζει. Άρα τι την θέλετε εδώ ; Για να πείτε απλά πως κάτι καταφέρατε ; Για να ανέβουν τα ψηφουλάκια ;

Και λύστε μου μια απορία ρε μάγκες για να έχουμε καλό ρώτημα. Το Πανεπιστήμιο του νησιού το έχετε δει ;

Αυτό είναι εδώ ! Τώρα !

Σας το φέρανε, λειτουργεί και σας φέρνει άλλους 1.000-2.000 κατοίκους μέσα στο καταχείμωνο και θα μπορούσαν να είναι υπερδιπλάσιοι . Εκεί πόση στραβωμάρα έχετε να διεκδικήσετε ή να σκιστείτε να εξασφαλίσετε την άψογη λειτουργία του, την αναβάθμισή του, την σύνδεσή του με την τοπική κοινωνία.

Τι αποδείξατε ότι αξίζετε δηλαδή ;

Δεν ντρέπεστε όταν ότι έχετε πάρει, ή καλύτερα ότι σας έχει χαριστεί το έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας ;

Και τώρα έρχεστε στην όποια παρανοϊκή σαχλαμάρα σας έρθει στο κεφάλι και τσακίζεστε δέκα νοματαίοι να πάρετε τα σαρκία σας, συνοδευόμενα από τα άδεια βουνά των κεφαλιών σας που εκτός από μικροπολιτική κουτοπονηριά δεν έχετε αφήσει χώρο για κάτι άλλο και να ανέβετε στη Βουλή να ξεφτιλιστείτε ζητώντας να βάλετε άλλη μια αχρείαστη ταμπέλα στο μαγαζί που το έχετε αφήσει να αραχνιάσει, να σαπίσει και να βρωμάει από χιλιόμετρα.

Άντε να τελειώνουμε με εσάς, τους παρατρεχάμενους και τα παπαγαλάκια σας, διαχειριστές ...; απλοί διαχειριστές που και ως τέτοιοι είστε για τα μπάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.