Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

(ΞΑΝΑ)ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ



Προσπαθώ, ανθρωπάκο, να καταλάβω τη θέση σου που σε κάνει τόσο έξαλλο με τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας που επέβαλε ο Παπανδρέου και τη συνοψίζω, αν δεν κάνω λάθος, στα εξής:
Θα μπορούσαμε, λες, να μαζέψουμε το "χαρτί" από τις αγορές τον Οκτώβριο που τα spreads ήταν χαμηλά ("η κυβέρνηση μετέτρεψε την κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού" διατυμπανίζει ο Σαμαράς)

Δεν χρειαζόταν να αποκαλύψουμε πλήρως το ακριβές μέγεθος του ελλείμματος, μπήκαμε έτσι μόνοι μας στο στόμα του λύκου

Ο μπαγάσας ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο λύκο όχι μόνο από ανικανότητα αλλά ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ούτως ώστε η εκ του αποτελέσματος αδύναμη Ελλάδα να υποταχθεί στα κελεύσματα των ισχυρών (δηλ. των Αμερικάνων) που επιδιώκουν εδώ και τώρα να κλείσουν τα εξωτερικά μας μέτωπα (Μακεδονικό, ελληνοτουρκικά). Ούτε το κριτήριο της ανικανότητας και ερασιτεχνισμού δέχεσαι, ευθέως μιλάς για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σχεδίου παράδοσής μας στο ΔΝΤ με σύνδεση με τα εξωτερικά...

"Απόδειξη" των παραπάνω είναι η φράση που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σαχινίδης ότι "από τον Οκτώβριο φαινόταν ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος".
Ακολουθώ λοιπόν το συλλογισμό σου:

Δηλαδή θα πήγαινε τον Οκτώβριο στα μουλωχτά να σηκώσει καμμιά 10αριά δις και οι ανίδεες αγορές θα του τά'διναν και αργότερα που θα ανακοινώναμε το έλλειμμα θα τους κουνούσαμε το μαντήλι!

Και γιατί δεν έγινε έτσι;

Μια εξήγηση υπάρχει και την δίνεις απομονώνοντας μια φράση του Σαχινίδη (ο δύστυχος αποκάλυψε κατά λάθος το σχέδιο): μας κυβερνάει συμμορία απατεώνων με επικεφαλής το "παιδί των Αμερικανών" (έτσι δεν τον λένε οι ΝΔκράτες;) που υπέκλεψε την ψήφο μας έχοντας ΣΧΕΔΙΟ από πριν να μας "δέσει" χειροπόδαρα.

Απατεώνας ολκής λοιπόν ο Παπανδρέου, μας εξαπάτησε, εκ προθέσεως ασέλγησε στο πτώμα μας... Επί της ουσίας προδότης... Χειρότερος και από τον αρχιδολοπλόκο Μητσοτάκη λοιπόν!

Γιατί, κατά τα λεγόμενά σου, το καράβι θα μπορούσε να αρμένιζε για καιρό στρωτά (αφού θα παίρναμε το παραδάκι με χαμηλά επιτόκια, όπως λέει και ο Σαμαράς) και κάτω από τη μύτη των αγορών θα βάζαμε τάξη στα του οίκου μας (περιορισμός σπατάλης, στη φυλακή οι φοροφυγάδες και οι επίορκοι υπουργοί, υπάλληλοι κλπ.) χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι. Οπότε όταν θα ξαναβγαίναμε στις αγορές (στις 19 του Μάη, σε 7 μήνες από τις εκλογές, μη το ξεχνάμε), οι αγορές θα παρέβλεπαν το κολοσσιαίο χρέος μας και θα μας επιβράβευαν για το συμμάζεμα που ΦΥΣΙΚΑ θα το είχαμε πετύχει σε τέτοιο χρόνο-ρεκόρ, τί διάολο, μάγκες από αρχαιοτάτων χρόνων είμαστε (το δυστύχημα είναι ότι ΑΥΤΟ πίστευε ΚΑΙ ο Παπανδρέου: γιαυτό έφτιαχνε και ξανάφτιαχνε προγράμματα σταθερότητας μπας και πείσει...).

Ας βάλω όμως και εγώ, ο αντίθετος με σένα, κάποια άλλα στοιχεία στον (ελπίζω καλοπροαίρετο) προβληματισμό σου:

Ολα αυτά γιατί; γιατί ο Παπανδρέου να θέλει να αυτοκτονήσει; γιατί να μην πάρει τα ευρώπουλα τον Οκτώβριο και απερίσπαστος να ασχοληθεί με τα 'πράσινα' άλογά του;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ .... ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!

http://tsotsos.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.