Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

Υποδούλωσαν την χώρα τους, την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση







Προϊόντα ενός πολιτικού συστήματος το οποίο και οδήγησαν σε κατάρρευση… πρόδωσαν την ψήφο του ελληνικού λαού…
Διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα προς όφελος των λίγων και των "δικών" τους ανθρώπων.
Υπηρέτησαν την ανομία, την αδικία, την ανισότητα, το ρουσφέτι…
Έσπρωξαν την χώρα στο γκρεμό των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους.
Καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την ανεργία.
Έχασαν τον πόλεμο από τα λαμόγια, τα τρωκτικά, τα συμφέροντα και έγιναν ένα με αυτά.
Υποδούλωσαν την χώρα τους, την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις αγορές, στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Άφησαν πίσω τους καμένη γη…

Και όμως αυτοί οι "ανίκανοι προδότες" εξακολουθούν να κυκλοφορούν εντός των συνόρων και μάλιστα ελεύθεροι!!!
.....................................
Ανώνυμος είπε...
Το τραγικο ειναι οτι το πολυ σε 4 χρονια οι ιδιοι αυτοι προδοτεs- γιατι δεν μιλαμε για ανικανουs αλλα για ειδικα εκπαιδευενουs για τετοια εργα - θα μαs ζητησουν ξανα την ψηφο μαs και θα την ξαναπαρουν !!!!
Ο καθε λαοs εχει την εξουσια που του αξιζει- ειδικα εμειs εχουμε τα τελευταια 30 χρονια την εξουσια που μαs διαλεγουν τα κεντρα αποφασεων που μαs θαλουν σκλαβακια και ορντινατσεs τουs.
Δυστυχωs η μορφωση και η εξαθλιωση ταυτοχρονα εχουν κανει καλη δουλεια και ο λαοs μαs εχει μπλοκαρει τη σκεψη του σε αηδιεs τυπου ΠΑΣΟΚ--ΝΔ--EΥΡΩΠΗ--ΝΑΤΟ...Ξεχασαμε την ΕΛΛΑΔΑ μαs και τωρα πληρωνουμε το αντιτημο.
Δεν θα ειναι το τελοs αυτα τα οικονομικα μετρα...Επονται και αλλα σκληροτερα με μανδυα ναι και καλα φιλολαικO και ανακουφιστικO..
Ετοιμαστειτε για Υποχρεωτικη περιτομη και εφοδουs στα σπιτια μαs χωριs αδεια ειαγγελεα για ελεγχουs δηθεν ασφαλειαs και εντοπισμου τεκμηριων πολυτελουs διαβιωσηs οπωs βερεs αρραβωνων-το δαχτυλιδι του παππου τα στεφανα του γαμου κλπ.
Οχι δεν κανω φτηνο χιουμορ θα τα δουμε αυτα και συντομα..
Εκει που χανω το παιχνιδι ειναι οταν ξαναδιαβαζω την προσφατη ιστορια και μπερδευομαι...ρε μπαs και δεν ειμαστε τοτε το 40 στη σωστη πλευρα ?

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/3/10 21:37

    Το τραγικο ειναι οτι το πολυ σε 4 χρονια οι ιδιοι αυτοι προδοτεs- γιατι δεν μιλαμε για ανικανουs αλλα για ειδικα εκπαιδευενουs για τετοια εργα - θα μαs ζητησουν ξανα την ψηφο μαs και θα την ξαναπαρουν !!!!Ο καθε λαοs εχει την εξουσια που του αξιζει- ειδικα εμειs εχουμε τα τελευταια 30 χρονια την εξουσια που μαs διαλεγουν τα κεντρα αποφασεων που μαs θαλουν σκλαβακια και ορντινατσεs τουs.Δυστυχωs η μορφωση και η εξαθλιωση ταυτοχρονα εχουν κανει καλη δουλεια και ο λαοs μαs εχει μπλοκαρει τη σκεψη του σε αηδιεs τυπου ΠΑΣΟΚ--ΝΔ--EΥΡΩΠΗ--ΝΑΤΟ...Ξεχασαμε την ΕΛΛΑΔΑ μαs και τωρα πληρωνουμε το αντιτημο.Δεν θα ειναι το τελοs αυτα τα οικονομικα μετρα...Επονται και αλλα σκληροτερα με μανδυα ναι και καλα φιλολαικO και ανακουφιστικO..Ετοιμαστειτε για Υποχρεωτικη περιτομη και εφοδουs στα σπιτια μαs χωριs αδεια ειαγγελεα για ελεγχουs δηθεν ασφαλειαs και εντοπισμου τεκμηριων πολυτελουs διαβιωσηs οπωs βερεs αρραβωνων-το δαχτυλιδι του παππου τα στεφανα του γαμου κλπ. Οχι δεν κανω φτηνο χιουμορ θα τα δουμε αυτα και συντομα..Εκει που χανω το παιχνιδι ειναι οταν ξαναδιαβαζω την προσφατη ιστορια και μπερδευομαι...ρε μπαs και δεν ειμαστε τοτε το 40 στη σωστη πλευρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.