Τρίτη, Μαρτίου 17, 2009

Η Πετρούλα … ο Ραγιάς και ο κακός μας ο καιρός !!!


Είμαι ο Κώστας και μόλις … τελείωσα !!! ….αναφώνησε προσφάτως ο αρχηγός προχωρώντας σε ανασχηματισμό και διορίζοντας τον ΚουφοΓιώργο του Περιβάλλοντος αναπληρωτή Πρωθυπουργό (τον μόνο που δεν άκουσε τον αναστεναγμό της πενταετούς κορύφωσης του αρχηγού).
Είμαι ο ίδιος Κώστας και μόλις … συναίνεσα!!!, αναφώνησε ξανά ο αρχηγός (με αναπληρωτή) αφού προσπάθησε να συνάψει σχέσεις και με άλλους της ίδιας συνομοταξίας ζωντανούς οργανισμούς – πολιτικούς αρχηγούς δηλαδή.
Τρείς φορές συναίνεσε μόνος του. Τη μια τα κατάφερε να συναινέσει μαζί με το συγγενές είδος Homo Καρατζαφέριους Ακροδέξιους. Είμαι και πάλι ο Κώστας και μόλις … ολοκλήρωσα!!! αναφώνησε για άλλη μια φορά ο ίδιος αρχηγός με αναπληρωτή τον "Κουφό" και τοποτηρητή την "ψηλή" και τον "Χαϊλάντερ". Αυτή τη φορά ο βαθμός ικανοποίησης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Άλλο να ολοκληρώνεις στο σπίτι σου σε γνωστό και ίσως βαρετό σκηνικό και άλλο να φτάνεις στην κορύφωση μέσα σε ένα περιβάλλον διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Μόλις ολοκλήρωσα (μετά από πέντε χρόνια) ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης και έχω και σχεδιάγραμμα για να βγούμε από αυτήν, επανέλαβε ο αρχηγός.
Δύσπιστα και καχύποπτα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω στο κορμί του αρχηγού, το δονούμενο από ικανοποίηση αλλά και το παλλόμενο από θυμό για την άδικη αντιμετώπιση.
Στου Ραγιά το φαύλο κράτος παραδέχτηκε ο ίδιος μπορεί τα τελευταία 5 χρόνια μα μην καταφέραμε τίποτα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, των υποδομών.
Του Ραγιά το Φαύλο κράτος υποστήριξε μπορεί να βούλιαξε στην δύνη των σκανδάλων, να έριξε έξω και έναν και δύο και τρεις προϋπολογισμούς, να εκτίναξε στα ύψη το δημόσιο έλλειμμα.
Στου Ραγιά το Φαύλο Κράτος μπορεί, συμφώνησε, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια να είναι η Γιουροβίζιον, ο Ρουβάς, ο Παλαιοκώστας, η Πετρούλα, ο Εφραίμ, η επιθετική Ζαρντινιέρα, η Καλομοίρα, τα πρωϊνάδικα, ο Πρετεντέρης, οι δημοσκοπήσεις, η Καμένη Ολυμπία, ο Επαναστατικός Αγώνας…
Μπορεί, μπορεί, μπορεί… αλλά τώρα έχουμε πια ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση κατέληξε ο αρχηγός παρουσιάζοντας τους ένθερμους υποστηρικτές του σχεδίου.
Και ήταν όλοι εκεί!!!!
Οι επίσημοι τοκογλύφοι των Τραπεζών, τα Γκόλντεν Μπόις, οι κουμπάροι, τα λαμόγια, οι τηλεργολάβοι, οι καταπατητές εκτάσεων του Δημοσίου, οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, οι κατασκευαστές – πωλητές ημιυπαίθριων κατοικιών, οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, οι πάσης φύσεως φοροφυγάδες και απατεώνες!!! Όλοι εκεί!!!

1 σχόλιο:

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.