Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2009

Εμείς οι "Γύφτοι" …


Εμείς οι "Γύφτοι" είμαστε οι πρώτοι και καλύτεροι στην καταπάτηση δημόσιων εκτάσεων, δημόσιων κτημάτων για να κτίσουμε τους υπέροχους τσιμεντένιους "καταυλισμούς" μας.
Εμείς οι "Γύφτοι" είμαστε ειδικοί στο να εξαφανίζουμε δάση, να δημιουργούμε οικοπεδάκια εκεί που δεν υπάρχουν για να φτιάξουμε το φτωχικό μας ή την επιχειρησούλα μας.
Εμείς οι "Γύφτοι" αλλοιώνουμε το φυσικό περιβάλλον ισοπεδώνοντας ολόκληρους λόφους για να φυτέψουμε στη θέση τους ολόκληρους τσιμεντένιους οικισμούς.
Εμείς οι "Γύφτοι" είμαστε αυτοί που καλύπτουμε όλους τους προηγούμενους "Γύφτους" ομοτράπεζοι στο Γύφτικο φαγοπότι της μάσας και της ρεμούλας.
Εμείς οι "Γύφτοι" μετατρέπουμε σε βούρκο ποτάμια, λίμνες και θάλασσες με τις "Γύφτικες" δραστηριότητες μας.
Εμείς οι "Γύφτοι" δημιουργούμε μικρές και μεγάλες χωματερές με τα σκουπίδια μας σε βουνά, σε κάμπους, σε ρεματιές, σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Εμείς οι "Γύφτοι" παρκάρουμε στα πεζοδρόμια, κυκλοφορούμε με τα αυτοκίνητα μας σε πεζόδρομους.
Εμείς οι "Γύφτοι" καταλαμβάνουμε θέσεις στάθμευσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και σκοτώνουμε με το όχημα μας όποιον τολμήσει να περπατήσει στις διαβάσεις των πεζών.
Εμείς οι "Γύφτοι" οδηγούμε χωρίς κράνος, χωρίς ζώνη και μαθαίνουμε στα παιδιά μας να κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Εμείς οι "Γύφτοι" εγκαθιστούμε στο αυτοκίνητο μας ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα και κόβουμε την εξάτμιση από την μηχανή μας για να ξυπνήσουμε με την "γυφτιά " μας όλη την πόλη.
Εμείς οι "Γύφτοι" πολυάσχολοι και δουλευταράδες εγκαταλείπουμε κάθε μέρα τα παιδιά μας στα "φανάρια" της απουσίας, της αδιαφορίας, της καθημερινότητας.
Εμείς οι "Γύφτοι" είμαστε που δεν ανεχόμαστε την παραβατική συμπεριφορά, την διαφορετικότητα, τον νομαδικό τρόπο ζωής, την ανένταχτη συμπεριφορά, τις άλλες ξεχωριστές καθημερινές συνήθειες μιας άλλης φυλής, εκείνης των Τσιγγάνων.
Εμείς οι "Γύφτοι" απαιτούμε από αυτούς να γίνουν σαν και εμάς.
Και αυτοί φυσικά αρνούνται !!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/2/10 12:39

    Να προσθεσω μερικους στιχους

    Εμεις οι γυφτοι σκωτοσαμε τον σουηδο τουριστα στο καναματ,
    Εμεις οι γυφτοι σκωτοσαμε τους 8 αυστριακους τουριστες στο χαρακι,
    Εμεις οι γυφτοι κανουμε εμποριο ναρκωτικων,
    Εμεις οι γυφτοι στελνουμε τα παιδια μας στα φαναρια αντι στο σχολειο,
    Εμεις οι γυφτοι κανουμε διαρρηξεις,
    Εμεις οι γυφτοι δηλητηριαζουμε τον κοσμο με διοξινες,
    Εμεις οι γυφτοι γενικα, δεν υπακουουμε σε κανεναν κανονα της συντεταγμανης πολιτειας, αλλα απολαμβάνουμε όλα τα προνομια συν την ασυλια.
    Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Η ανοχη αφορα σε κοινωνιες με αποθεματα και οχι σε κοινωνιες εξαντλημενες. Οταν ο μεθυσμενος γυφτος χτυπησει με το datsun το παιδι σου, οταν σου ανοιξει το σπιτι, οταν πουλησει στο γιο σου ναρκωτικα, οταν τον νοιωσεις στο πετσι σου, θα αναθεωρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.