Δευτέρα, Μαΐου 05, 2008

ΤΑ ΄΄ ΠΑΙΔΙΑ ΄΄ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ………."SOUTH STREAM" : ΤΟ "ΝΟΤΙΟ ΡΕΥΜΑ" ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ


Ο "South Ανέστη" ανέκραξε ο εκλεκτός του Ρωσικού λαού!!!
"Αληθώς ο Stream"αναφώνησε επιβεβαιώνοντας ο εκλεκτός του Ελληνικού λαού!!!

Και το θαύμα εγένετο!
Έπεσαν οι υπογραφές και το αναστάσιμο μήνυμα της δημιουργίας του South Stream σκόρπισε αισθήματα ευτυχίας, γαλήνης και ανάτασης στους δύο αδελφούς ορθόδοξους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας.
Οι δύο ηγέτες έσφιξαν τα χέρια, έκλεισαν πονηρά το μάτι ο ένας στον άλλο, έκαναν μια άσεμνη χειρονομία προς την μεριά της Αμερικής και πήραν καθένας το δρόμο του, ευτυχισμένοι και οι δύο (για διαφορετικούς λόγους βέβαια ο καθένας).
Το 2014 ο South Stream θα πλημμυρίσει με φυσικό αέριο την Ελλάδα. Τόσο που δεν θα ξέρουμε τι θα το κάνουμε.
Μέχρι εκείνη την "ευλογημένη" ώρα το "Νότιο Ρεύμα" θα κάνει την δουλειά του, αυτήν για την οποία ακριβώς προορίζεται.
-Θα κάνει εισαγωγή και ξέπλυμα ρωσικών κεφαλαίων.
-Θα διοχετεύονται μέσω του αγωγού οπλικά συστήματα και ρωσικές επενδύσεις.
-Θα περνάει μέσα από τον αγωγό η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και η ικανότητα της δήθεν να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας.
-Θα εισρέουν μέσω του αγωγού ρωσικές ιδέες για το πώς εφαρμόζεται η σκληρότερη μορφή καπιταλισμού στην Ευρώπη.
Θα δοθεί η ευκαιρία σε αυτούς που θα εκμεταλλευτούν το φυσικό αέριο, την νέα μορφή ενέργειας, να γίνουν πλουσιότεροι και σε αυτούς που θα το αγοράζουν για να ζεσταίνουν τα σπίτια τους να γίνονται ολοένα πιο φτωχοί.
-Μέσω ου ίδιου αγωγού και για εσωτερική κατανάλωση θα μας έρθουν τεράστιες ποσότητες εθνικής ψευτοπερηφάνειας γιατί δήθεν κατατροπώσαμε τους Αμερικανούς και τα βρήκαμε με τους πιο σκληρούς και αδίστακτους καπιταλιστές του Πούτιν
-Μέσω του South Stream δεν θα διοχετευτούν στην χώρα και στον ελληνικό λαό όχι μόνο προπαγάνδα, ψέματα, φούμαρα και επικοινωνιακή πολιτική αλλά και θα γίνει και προσπάθεια εξαγωγής πολλών από αυτά που καθημερινά ταλαιπωρούν την χώρα.
-Κάτω από τον ενεργειακό ενθουσιασμό θα προσπαθήσει η Κυβέρνηση να κρύψει την ακρίβεια και το άδειο καλάθι της νοικοκυράς.
-Μέσα από τον αγωγό θα προσπαθήσει να διώξει το εφιαλτικό 13% του ελληνικού λαού που ζει στο όριο ή κάτω από το όριο της Φτώχειας.
-Μέσω του South Stream θα διοχετεύσουμε προς άγνωστη κατεύθυνση την ξεφτίλα που έχουμε υποστεί όσον αφορά το περιβάλλον και την μέτρηση των ρύπων.
-Θα γίνει υπερπροσπάθεια να μην αντιληφθεί ο λαός ότι την ώρα που πανηγυρίζουμε για το φυσικό αέριο δεν έχουμε κάνει τίποτα ώστε να ελαττώσουμε την εξάρτηση μας από αυτό και το πετρέλαιο. Δεν έχουμε ούτε στο ελάχιστο εκμεταλλευτεί την ηλιακή και αιολική ενέργεια.
Την ίδια στιγμή που ο Πρωθυπουργός καβάλα στον αγωγό περήφανα σφίγγει το χέρι του Πούτιν, η Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας σφιχταγκαλιάζει την Αμερικανίδα ομόλογο της και χαμογελάει πονηρά στους πιθανούς διαδόχους του Μπους.
Την ίδια ώρα της εθνικής ανάτασης για την υπογραφή της συμφωνίας με τους Ρώσους, την ώρα της εθνικής υπερηφάνειας και ενίσχυσης των εθνικών μας συμφερόντων, εκείνη την ίδια ώρα οι Γερμανοί εισβάλουν στον ΟΤΕ, ο στρατηγικός επενδυτής στα ΕΛΤΑ, γίνεται το μεγάλο ντου στα λιμάνια και στα αεροδρόμια και μας πνίγει το νέφος από τα γερμανικά εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής με λιθάνθρακα.
Το απίστευτο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού πνίγεται μέσα σε ρωσικά κύματα ευδαιμονίας που μας χαρίζει η επικοινωνιακή μαστούρα του φυσικού αερίου!!!


Ο αγωγός που θα ενώσει την φτώχεια του ελληνικού λαού με την φτώχεια του ρωσικού λαού είναι μια υπογεγραμμένη πραγματικότητα !!

Χριστός Ανέστη!
Χρόνια Πολλά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.