Πέμπτη, Απριλίου 10, 2008

ΦΡΙΚΗ!!!! Guillermo Habacuc Vargas‏...


Το 2007,ένας ψυχανώμαλος Ισπανόφωνος εν ονόματι Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισµένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε µε ένα κοντό σχοινί στον τοίχο µιας Γκαλερί 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα..

Για αρκετές ηµέρες, ο δηµιουργός αυτής της απίστευτης ßαρßαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερί 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου, µέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα ßίωσε µια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιµασία.

Δεν είναι µόνο αυτό..η αξιότιµη Biennale κεντρικής αµερικής πήρε την αισχρή απόφαση, ότι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείµενο πρόκειται για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάßει την κτηνωδία του επισήµως στην Biennale του 2008.

Έχει γίνει η κίνηση συλλογή υπογραφών για την καταδίκη αυτού του ελεεινού υπανθρώπου μέσω του: http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουµε το υποκείµενο αυτό να µην χρίζει καµίας εκτίµισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη ßάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστιση και την απάθειά του µε τον πόνο του άλλου.

Σας επισυνάπτω επίσης και το ανάλογο blog: http://guillermohabacucvargas.blogspot.com/Σας παρακαλώ ανακοινώστε αυτή την είδηση στον ιστότοπό σας για την καταδίκη τέτοιων περιστατικών.

Με τιμή, Ακράγαντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.