Κυριακή, Μαρτίου 16, 2008

Ανασφάλειας εγκώμιο … Σχόλιο δεύτερο.


Απαράδεκτη, κατάπτυστη, επικίνδυνη σχεδόν φασιστική η τακτική που ακολουθούν οι εκάστοτε εξουσίες προκειμένου να καταστείλουν κινητοποιήσεις, να αποδυναμώσουν απεργίες, να ξεθεμελιώσουν το έτσι κι αλλιώς άρρωστο συνδικαλιστικό κίνημα.
Με την ίδια θρησκευτική ευλάβεια και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. ακολουθεί την τακτική του διαίρει και βασίλευε.
Δημιουργεί πολίτες πολλών ταχυτήτων: προνομιούχους μισθωτούς και ευνοημένους συνταξιούχους. Αφού ολοκληρώσει αυτή την διαδικασία τους παραδίδει στον μαινόμενο όχλο ψευδόμενη ότι τάχα αυτοί φταίνε για την φτώχεια, την ανέχεια και τη κακοδαιμονία των υπολοίπων.
Και έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος. Εμφύλιος μεταξύ πολιτών, ομάδων εργαζομένων, συνδικαλιστών.
Το ενιαίο μέτωπο των εργαζομένων διαλύεται, καθίσταται ανίσχυρο απέναντι σε ισχυρές και αδίστακτες εξουσίες και συμφέροντα.

Πολίτες διαμαρτύρονται για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, πολίτες ωρύονται για τα σκουπίδια στους δρόμους κλπ. Αύριο οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα φωνάζουν γιατί δεν πετάνε τα αεροπλάνα και οι υπάλληλοι καθαριότητας γιατί δεν λειτουργού οι τράπεζες.
Πιόνια όλοι στα παιχνίδια της εξουσίας!
Συμπολίτες μην τσιμπάτε, μην μασάτε! Ο εχθρός είναι κοινός. Οι αντιλαϊκές πολιτικές. Μην σκάβετε μόνοι σας τον λάκκο σας. Δηλαδή τον ομαδικό τάφο του ασφαλιστικού σας μέλλοντος.
Ενωθείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.