Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2007

Το καρναβάλι συνεχίζεται!!!


Μην πιστεύετε στα παραμύθια για την Σαρακοστή. Μέρες νηστείας και ταυτόχρονα προεκλογικές σε τούτο τον έρημο τόπο δεν υπάρχουν!!!
Το πανηγύρι, το ατέλειωτο γλέντι, το απίστευτο φαγοπότι, καλά κρατούν. Οι μασκαράδες πρωταγωνιστούν! Κομφετί μεταρρυθμίσεων και σερπαντίνες προεκλογικές εξακολουθούν να διακοσμούν τον χώρο.
Θέμα του φετινού – χωρίς τέλος – καρναβαλιού, η Παιδεία! Το γαλάζιο και το πράσινο τα αγαπημένα χρώματα των καρναβαλιστών.
Από τα δεξιά οι γαλάζιοι κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ξεφτιλίζοντας την έννοια της λέξης ″μεταρρύθμιση″. Έκπληξη !!! Από τα δεξιά βγαίνουν και οι πράσινοι ισοπεδώνοντας το ίδιο καλά την έννοια της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!
Μετά τα πεζοπόρα τμήματα των πολύχρωμων σκοπιμοτήτων, η σειρά των αρμάτων. Εντυπωσιακά ! Ογκώδη!
Αυτό της αυτοτέλειας των Πανεπιστημίων κερδίζει τις εντυπώσεις. Εκπληκτικό και αυτό του Ασύλου! Δεν υπολείπεται φαντασίας και το άρμα των αιώνιων φοιτητών. Άρματα ″φανταιζί″, καμωμένα από Φελιζόλ από πραγματικούς μάστορες του πολιτικού καρναβαλιού. Κατασκευές προορισμένες να καταστραφούν αμέσως μετά το τέλος της φιέστας!!!
Όλα όμορφα, ιδανικά, φαντασμαγορικά φτιαγμένα.
Ένα μόνο απομένει. Να μάθουμε ποιος είναι ο βασιλιάς Καρνάβαλος!!! Να πληροφορηθούμε ποιος, πού, πότε και πώς θα τον κάψει!!! Μήπως και το χαρούμε λίγο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.