Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006

ΠΟΟΟΟΝΕΣΕ!!!!!!!

Η απίστευτη συνομωσία … και τα όργανα της τάξης..

Επίλεκτοι «πραιτωριανοί» θύματα σκοτεινών δολοπλόκων.

Μια «ζαρντινιέρα - δολοφόνος», ένα «μηχανάκι - βασανιστής» και ένας «αλήτης φοιτητής» σχεδίασαν και υλοποίησαν σχέδιο κατασυκοφάντησης “έντιμων αστυνομικών”.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Κύπριος φοιτητής, αντί να κάτσει σπίτι του ως όφειλε ως “νομιμόφρων πολίτης”, συμμετείχε στην πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων κατέστρεψε πολύτιμο (ιδιαίτερα για την Αθήνα) χώρο πρασίνου, πέφτοντας πάνω σε μια υπέροχη ζαρντινιέρα. Η πτώση συνεχίστηκε (σκοπίμως βέβαια) σε ένα παρακείμενο δίκυκλο, προκαλώντας ο ίδιος αυτός «αλήτης» φθορά σε ξένη περιουσία!! Η “εσκεμμένη και καλοσχεδιασμένη πτώση” συνεχίστηκε πάνω σε “ανυποψίαστους αστυνομικούς”!!!!
Τα «ακίνητα στρατιωτάκια» του Πολύδωρα δέχθηκαν απρόκλητα πάνω τους το σώμα του «αλητήριου». Ο ταραξίας με το σώμα του προσπάθησε να εκπορθήσει τα «αμυντήρια αξιών και τα ορμητήρια των στρατιωτών του καλού». Η ζημιά ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτη. Θλαστικά μόνο τραύματα στα ακροδάκτυλα των ποδιών και των χεριών των “καημένων αστυνομικών”. Ακροδάκτυλα που δέχθηκαν την ασφυκτική πίεση του προσώπου, του κρανίου, της κοιλιάς και της πλάτης του επιτιθέμενου.
Ευχόμαστε περαστικά στους “ήρωες αστυνομικούς” που με τρεις και εξήντα όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντιο στο “κακό” που απειλεί της κοινωνία, και απαιτούμε από τη δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Κύπριο “ταραξία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.